OBRADOIRO PRODUTOS DE APOIO E CONSELLOS NUTRICIONAIS PARA PERSOAS CON DISCAPACIDADE


Nº edición: 1
Horas lectivas: 4
Prazas máximas: 30
Cota: GRATUITA

Programador/a docente: MENOR RODRIGUEZ, MARIA JOSE
Lugar de celebración: HOSPITAL NICOLÁS PEÑA (VIGO) , AULA DE FORMACIÓN DO HOSPITAL NICOLÁS PEÑA
Datas: O DÍA 18 DE MARZO DE 2011
Horario: 16:30 – 20:30
Destinatario: Doentes, familiares, cidadania en xeral.

Obxectivos: Instruir a os doentes e familiares en técnicas que lles disminuan as cargas á hora de mobilizar as persoas ó seu cargo. Mellorar a independencia de persoas con algún tipo de limitación na actividade. Informar a os doentes e familiares das pautas alimentacias mais axeitadas para as persoas con alteración da mobilidade.
Contidos xerais: Recomendacions para levar a cabo unha alimentación saudable. Influencia da dieta na evolución da enfermidade. Productos de apoio: Clasificación- características. Utilidade dos productos de apoio para a promoción da autonomia persoal.

Acerca de Vgomagazine

Revista Online.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: