ARREDOR DE 150 ESTUDANTES DE MADRID DEGUSTAN RECEITAS DE PEIXE GALEGO FRESCO GRAZAS AO PROGRAMA 'O SABOR DA AVENTURA ESTÁ NO MAR'

Rosa Quintana deu a coñecer os valores desta iniciativa aos alumnos do colexio Patriarca Obispo Eijo GarayOs produtos do mar frescos que puideron degustar os alumnos do colexio madrileño, ao igual que os dos centros galegos nos que se desenvolve a campaña, son subministrados por Organizacións de Produtores Pesqueiros (OPPs) galegas
– Con esta iniciativa, este curso prevense repartir  152.000 racións nos comedores de 133 centros escolares, beneficiando a preto de 22.000 alumnos
§    Ademais, a campaña inclúe outras actividades de difusión, coma a realizada neste colexio ou a de onte en Salón Gourmets na que se amosou aos cociñeiros de comedores escolares as achegas nutritivas dos produtos do mar aos menús infantís

Acerca de Vgomagazine

Revista Online.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: