Os chef do Parador de Tui e do Casino La Toja imaparten este domingo no Pazo do Faramello un obradoiro

09O chef do Parador de Tui, Miguel Rodríguez, xunto co chef do Casino La Toja, Mark Wernik impartirán conxuntamente este domingo o último dos obradoiros de cociña previstos ao redor da exposición ‘Faladoiro do Viño’.
Neste caso, os pratos que prepararán maridan con cervexas artesás galegas.
Logo do éxito acadado polos catro cursiños que Mark Wernik comandou durante as xornadas Asia Magna, volve a cociña ao Pazo do Faramello.
As entradas xa están á venda.As entradas para poder asistir á celebración deste último obradoiro xa están dispoñibles para a súa venda online na web http://www.madapro.es/tenda/ Ademais, cada billete dará dereito a unha visita guiada ao Pazo do Faramello, prevista para as 11:30 da mañá, seguida por outro percorrido comentado á exposición ‘Faladoiro do Viño’ ás 12:30 para rematar na celebración do obradoiro xa ás 13 horas.

Acerca de Vgomagazine

Revista Online.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: