Pepe Solla imparte mañá en Afundación o obradoiro científico-culinario COCIÑAconCIENCIA

A Fundación Galicia Obra Social (Afundación) acolle mañá, venres 11 de marzo, de 18.00 a 20.00 h, na aula de cociña da Sede Afundación de Vigo (Policarpo Sanz, 24-26), un obradoiro científico-culinario co que se inaugura o proxecto COCIÑAconCIENCIA, que constará dun total de tres sesións impartidas polo recoñecido chef Pepe Solla. A iniciativa, á que asistirán 25 participantes, pretende concienciar a cidadanía dos riscos habituais que afectan á seguridade alimentaria, poñendo á súa disposición diversos instrumentos que contribúan a promover prácticas seguras de manipulación de alimentos no ámbito doméstico.

Acerca de Vgomagazine

Revista Online.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: