Pepe Solla imparte mañá en Afundación o obradoiro científico-culinario COCIÑAconCIENCIA

imagesA Fundación Galicia Obra Social (Afundación) acolle mañá, mércores 22 de xuño, de 18.00 a 20.00 h, na aula de cociña da Sede Afundación de Vigo (Policarpo Sanz, 24-26), o terceiro obradoiro científico-culinario enmarcado dentro do proxecto COCIÑAconCIENCIA, impartido polo recoñecido chef Pepe Solla. A iniciativa, á que asistirán 25 participantes, pretende concienciar a cidadanía dos riscos habituais que afectan á seguridade alimentaria, poñendo á súa disposición diversos instrumentos que contribúan a promover prácticas seguras de manipulación de alimentos no ámbito doméstico.

About Vgomagazine

Revista Online.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: