‘Cociñando na fin do mundo’ na Sede Afundación de Vigo

Afundación acolle a presentación por primeira vez en Galicia do documental Cociñando na fin do mundo, unha peza audiovisual producida por Esmerarte que trata sobre a nova cociña galega e a súa revolución silenciosa. A produción foi recentemente galardoada co Premio de Xornalismo Gastronómico Álvaro Cunqueiro e acaba de participar nos festivais de cine internacionais de San Sebastián e de Málaga.

A primeira proxección do documental será o venres 5 de maio, ás 20.30 h, na Sede Afundación de Vigo (Policarpo Sanz, 24). As seguintes datas programadas son o xoves 11 e o venres 12 de maio na Sede Afundación da Coruña (Cantón Grande, 8) tamén ás 20.30 h. As entradas para a estrea pódense adquirir a través das canles de comercialización habituais da entidade: na web Ataquilla.com ou ben no teléfono 902 504 500.

Acerca de Vgomagazine

Revista Online.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: